Skip to content

Mar Awa II besøg

  • by

I en stemningsfuld atmosfære af fællesskab og glæde havde Mar Mari Kirken den store ære at byde Patriark Mar Awa II velkommen til vores hjertevarme samfund. Dette mindeværdige besøg fandt sted i vores kirke og blev en dag fyldt med stolthed og ærefrygt.

Patriark Mar Awa II, en dygtig leder og spirituel vejleder for Assyriske kirkegængere over hele verden, besøgte os med sin tilstedeværelse, hvilket fyldte vores hjerte med glæde og ydmyghed. Hans ydmyge og fredelige væsen gjorde indtryk på os alle og mindede os om vigtigheden af barmhjertighed, kærlighed og fællesskab i vores liv.

Som et symbol på vores dybe respekt og kærlighed til Patriark Mar Awa II rakte vi ham en smukt udsmykket buket af blomster. Disse blomster repræsenterede ikke kun vores hengivenhed, men også vores taknemmelighed for hans besøg og hans dedikation til at tjene vores fællesskab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *